2013 Performans Değerlendirme ToplantısıArşiv

İKTİSATBANK PERFORMANS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI...

İktisat Finansal Hizmetler Grubu; bünyesinde faaliyet gösteren İktisatbank, İktisat Sigorta ve İktisat Faktoring katılımıyla; 18 Ocak 2014, Cumartesi günü Golden Tulip Otel’de, KKTC, TC ve Dünya finans  piyasalarındaki iklimin yorumlandığı bir performans değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İktisatbank tarafından üç aylık periyodlarla gerçekleştirilen bu toplantıların zirvesi olarak nitlendirilen “Performans Değerlendirme Toplantısı”nın evsahipliğini bu kez İktisat Finansal Hizmetler Grubu yaptı. Gün boyu süren toplantılara, İktisat Finansal Hizmetler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren; İktisatbank, İktisat Sigorta ve İktisat Faktoring’de çalışan yaklaşık 320 personel katıldı. Toplantıda; özellikle Mayıs 2013’den beridir devam eden sancılı, belirsiz ve devamlı surette TL’nin baskı altında kaldığı süreç değerlendirilirken, dünya para ve kur politikaları incelenerek beklentiler ortaya konuldu, orta ve uzun vadeli projeksiyonlar yapıldı.

İktisat Finansal Hizmetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mete Özmerter, İktisatbank Genel Müdürümüz, İktisat Faktoring Genel Müdürü Seçkin Köse, İktisat Sigorta Yöneticisi Direnç Kasap, İktisatbank Hazine Grup Müdürü Emre Değirmencioğlu ve konuk ekonomist/stratejist Fatih Keresteci’nin konuşmacı olarak katıldığı toplantılar, Grup çalışanlarının proaktif olarak katıldığı konferanslarla devam etti.  

Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 27.01.2014