Efrar'dan Iktisatbank'a TeşekkürArşiv

ESENTEPE FUN RUN VE RAMBLE ORGANİZATÖRLERİNDEN İKTİSATBANK’A TEŞEKKÜR...


Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına Kuzey Kıbrıs’a yerleşmiş İngiliz vatandaşlar tarafından her yıl Esentepe’de düzenlenen Fun Run & Ramble Organizasyonu sonrasında, EFRAR (Esentepe Fun Run & Ramble) Başkanı Art Watson İktisatbank’ı ziyaret ederek, İktisatbank’a bu organizasyona, yapılmaya başlandığı 2011 yılından beri kesintisiz verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyareti sırasında  İktisatbank’ın 5 yıldır EFRAR organizasyonuna verdiği maddi ve manevi desteği takdir ettiklerini belirten Art Watson, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin büyük zorluklarla ve imkansızlıklar içinde çok anlamlı bir misyon üstlendiğini ifade etti. Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin ayakta durabilmesi ve verdiği hizmetlere devam edebilmesi için gelirlerini artırması gerekliliğinin altını çizen Watson, derneğin şu anda sadece vatandaş katkılarıyla ayakta durduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İktisatbank Genel Müdürü Olgun Önal, hastalıklardan kaynaklı ölüm nedenlerinin başında olan kanserle mücadeleye katkı koymaya İkitsatbank olarak büyük önem verdiklerini belirtti. Derneğe destek olmak amacıyla yıllardan beridir birçok organizasyona sponsor olduklarını ifade eden Önal, EFRAR’ın da bu organizasyonlardan biri olduğunu sözlerine ekledi. Art Watson’un şahsında EFRAR organizasyonunun gerçekleşmesine emek veren herkesi de ayrıca tebrik eden Önal, önümüzdeki yıllarda da İktisatbank olarak her türlü dayanışmaya hazır olduklarını söyledi.


Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.
Yayınlanma Tarihi: 14.04.2016