Iktisat Akademi Faaliyet Başladı.Arşiv

İKTİSAT AKADEMİ VE İKTİSATBANK UYGULAMA ŞUBESİ İLK ÖĞRENCİLERİNİ MEZUN ETTİ... 

Müşterilerine olduğu kadar çalışanlarına da önem veren İktisatbank, kadrolarında yeni istihdam edilen personelin şubelere gönderilmeden önce her türlü bankacılık işlemini deneyimlemeleri amacıyla İKTİSAT AKADEMİ bünyesinde kurduğu “İktisatbank Uygulama Şubesi” ilk mezunlarını verdi.

 Toplam 5 aşamada gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı eğitimlerde; merkezi operasyon, operasyonel riskler, iletişim, dolandırıcılık eylemleri, İktisatbank hizmetleri hakkında temel bilgilendirme eğitimleri verilmektedir. Teorik eğitimlerini tamamlayan İktisat Akademi öğrencileri, yine KKTC’de bir ilk olan “İKTİSATBANK UYGULAMA ŞUBESİ”nde role play çalışmalar yaparak, Internext test ortamı aracılığı ile gerçek ortam işlemlerinin gerçek para ile uygulamasını gerçekleştirmektedir.

 İktisatbank ailesine yeni katılan personelin mezuniyetleri sonrası bir açıklama yapan İktisatbank Genel Müdürü Ahmet Melih Karavelioğlu, bankanın kurum kültürü ve stratejisi kapsamında benimsenen temel ilkelerin tüm çalışanlarca uygulanması gerekliliğine, en üst yöneticiden en alt kademeye kadar tüm çalışanların İktisatbank'ın geleceği açısından sorumluluğu olduğuna inandıklarını belirtti. İktisatbank’ın çağdaş bankacılık anlayışı doğrultusunda mükemmele ulaşmayı hedeflediğini, bu amaçla çalışanların kendilerini sürekli geliştirebilmeleri ve başarı yolunda hızla ilerleyebilmeleri için büyük destek verdiklerinin altını çizdi.

 Banka ürünlerinin, günümüzün değişen şartlarına uygun teknik altyapı ve hizmet yöntemleriyle sunulması, banka ilke ve prensiplerinin her yerde aynı standartlarda uygulanması ve “müşteride değer yaratmak” için sürekli kendilerini yenileyerek geliştirdiklerinin de altını çizen Genel Müdür Karavelioğlu, Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’nun anahtarının iyi yetişmiş, başarılı personelden geçtiğini söyledi. Karavelioğlu; "Personel", "Hizmet", "Hizmet Sonrası", "Ürün" ve "Her Ortamda Kalite Süreçleri"ni ön planda tutarak, sürekli eğitim ilkesi ile yenilikleri takip edip uygulamaktan, doğrudan veya dolaylı olarak Kıbrıs Türk Toplumunun eğitimine destek vermekten sevinç ve gurur duyduklarını belirterek sözlerini tamamladı.

Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 18.12.2013