Iktisatbank Smart Atm Ile Her YerdeArşiv

SİZE DAHA YAKIN OLABİLMEK İÇİN SMART ATM'LERİN SAYISI ARTMAYA DEVAM EDİYOR...

Tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmeniz için geliştirilen Smart ATM Bankacılığı hizmet noktalarını artırmaya devam ediyor.

Kıbrıs'ın her köşesine yayılmış ATM parkı sayesinde haftada 7 gün ve 24 saat kesintisiz servis veren Smart ATM’lerimiz size daha yakın olabilmek için artık,

  • Erülkü Süpermarket,
  • MeritPark Otel ve
  • 20 Temmuz Çemberi’nde de hizmetinizde.
Smart ATM‘lerimiz; hesaptan para çekme, kredi kartı nakit avans, kredi borcu ödeme, kart borcu ödeme, fatura ödeme ve döviz alış-satış işlemleri gibi zengin işlem seti sayesinde 24 saat kesintisiz hizmet sağlıyor.
Üstelik yanınızda kartınız olmasa da kredi kartı borcu ödeme veya hesaba para yatırma işlemlerinizi anında yapmanızı sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Yeni üç noktada hizmet vermeye başlayan ATM’leri sayesinde tüm Kuzey Kıbrıs’ta 21 hizmet noktasına ulaşan Smart ATM Bankacılığı’ndan İktisatbank müşterilerinin yanı sıra diğer banka kartlarına da para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama hizmeti verebilmektedir.

Smart ATM’lerimizin adreslerini harita üzerinde görmek ve yapabileceğiniz işlemler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayınız.

Diğer Haberleri görmek için lütfen tıklayınız.
Yayınlanma Tarihi: 23.01.2015