Mcb Yeni Yıl EtkinliğiArşiv

İKTİSATBANK MCB GRUBU YENİ YIL  ETKİNLİĞİ...

İktisatbank, 27 Ocak 2015 tarihinde MCB (Multi Cultural Banking) grubu müşterileri için Rocks Otel’de  yeni yıl etkinliği düzenledi. Etkinliğe Girne ve Magosa bölgesinden yaklaşık olarak 100 yabancı müşterimiz katılım göstermiştir. Bu etkinlik, banka müşterilerimize bizlerle sürekli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunma ve onların da görüşlerini alıp hizmetlerimizi daha da ilerilere taşıma adına güzel bir olanak sağlamıştır.

Kokteyl ile başlayan etkinliğe, MCB departman yöneticisi Sayın Natalie Haigh’ın sunumu ile devam edildi. Sunumda, bankanın kuruluşundan bugüne kadar elde ettiği başarılar ve  ürünler  ile verilen hizmetler anlatılmıştır. Natalie Haigh’ın ardından Hazine Grup Müdürü Sayın Emre Değirmencioğlu finansal bilgiler içeren eğlenceli bir sunum ile müşterilerimize bilgi vermiştir. Sunumda gelecek yıl ile ilgili finansal beklentiler, riskten korunma teknikleri ve finansal riski minimuma indirebilmek adına izlenmesi gereken stratejiler anlatılmıştır.

Sayın Natalie Haigh konuşmasında ‘’Müşterilerimizin eğlendiğini görmek çok güzel, biz bu tür etkinlikleri müşterilerimiz ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmamıza  fırsat yarattığı için çok seviyoruz’’ dedi.
İktisatbank Genel Müdür Yardımcısı Sayın Olgun Önal ise konuşmasında ‘’Bu tür etkinliklerin, müşterilerimiz ile sosyal ortamda buluşma ve onlara bizlerle çalışmayı seçtikleri için teşekkürlerimizi iletme fırsatı sunduğunu belirtmiştir. Sn. Önal etkinliğin MCB grubu müşterilerimize ürün ve hizmetlerimizi anlatmak , aynı zamanda onlarında fikir ve eleştirilerini dinlemek için çok güzel bir fırsat olduğunu’’ belirtmiştir.

Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.
Yayınlanma Tarihi: 02.02.2015